Varaa aika hoitoon tästä!

Räätälöidyt hoitokokonaisuudet juuri sinulle

Yksilölliset hoitosuunnitelmat, rentoutuminen ja ihosi hyvinvointi ovat hoitojemme päätavoitteet. Kasvo- ja vartalohoidoissa käytämme laadukkaita ihoystävällisiä Bioline- ja Toskani-tuotesarjoja.

Kosmetologisten hoitojen lisäksi meiltä löytyy myös medikaaliset hoidot kasvoille ja vartalolle. Medikaaliset hoidot, kuten kemialliset happokuorinnat ja mikroneulaus, mahdollistavat syvävaikutteiset ja tehokkaat tulokset ihon eri ongelmien hoidossa. Käytämme hoidoissamme kansainvälisesti tunnetun lääketieteellisen yrityksen kehittämää Toskani Cosmetics-ihonhoitosarjaa. Hoidoilla voidaan korjata aknen aiheuttamia vaurioita, arpia ja ihon epätasaisuuksia. Medikaalisilla hoidoilla ja tuotteilla voimme vaikuttaa ihon vanhenemisesta johtuviin näkyviin merkkeihin ja muihin esteettisiin ongelmiin kasvoilla ja vartalolla.

Kotihoito on yhtä tärkeää kuin hoidot hoitolassa. Meiltä saat hoidon yhteydessä tarkat ja yksilölliset ohjeet ihosi hoitoon myös kotioloissa.

MiDaS Touch

79€

Kirkastava ja kosteuttava kasvohoito. Sisältää pintapuhdistuksen, ultraääni-, timanttihionta- tai tehokuorinnan, tehoseerumin, naamion ja hoitovoiteen.

MiDaS Magic

Valitse tämä hoito, mikäli et tiedä mitä ihosi tarvitsee. Hoitoaikaa varataan 90min ja hinta määräytyy tehdyn hoidon mukaan.

Bioline Linea+

99€

Rentouttava klassinen hierontakasvohoito, valittavana entsymaattinen kuorinta, timanttihionta tai ultraäänipuhdistus. Hoitotuotteet valitaan ihosi tarpeiden mukaan.

Bioline Naturalbalance 24.7

99€

Moderni luonnonmukainen kasvohoito kaikille ihotyypeille. Palauttaa ihollesi vitamiinien, mineraalien ja hapen tasapainon. Antaa ihollesi uutta elinvoimaa ja luonnollisen hehkun.

Bioline Primaluce

119€

Kaikille ihotyypeille sopiva hoito hyödyntää AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat ihollesi tasapainon. Edistää ihon uusiutumista, kuorii ja kirkastaa, sekä jättää ihollesi samettisen pehmeyden ja himmeän mattapinnan.

Bioline De-Sense

119€

Vahvistaa sekä rauhoittaa herkkää, couperoottista ja muista syistä ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Ihostasi tulee pehmeä, joustava ja tasaisen värinen. Minimoitu punoitus sekä välitön helpotus ärtyneelle iholle!

Bioline Lifting Code

149€

Kaikille ihotyypeille sopiva syvävaikutteinen ihon elvytys- ja kiinteytyshoito. Välitön kasvojen ja kaulan piirteitä kohottava ja juonteita täyttävä vaikutus.

Bioline De-Ox C evolution

149€

Tehokas antioksidanttihoito, joka kirkastaa ja heleyttää kasvojesi ihoa kolmen eri C-vitamiinin avulla. Tehokkaat raaka-aineet auttavat taistelemaan ihon vanhenemista aiheuttavaa hapettumista vastaan joka johtuu esimerkiksi stressistä, UV- säteilystä, ilmansaasteista ja päätetyöskentelystä. Hoito antaaa ihollesi suojaa, elinvoimaa ja kiinteyttä.

Bioline AGE beauty secret

149€

Modernia mosaiikkiteknologiaa hyödyntävä kasvohoito auttaa vähentämään iän tuomia merkkejä ihossasi. Suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja korjaa jo tapahtuneita vaurioita. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkiin iän tuomiin muutoksiin.

Kemialliset happokuorinnat ja Toskani-mikroneulaus stimuloivat ihon omaa kollageenituotantoa. Nämä tehokkaat hoitokeinot vähentävät juonteita, kiinteyttävät ihoa, uudistavat veltostunutta ja juonteista ihoa, pienentävät ihohuokosia, kirkastavat sekä lisäävät ihon elastisuutta. Hoidoilla saadaan myös erittäin hyviä tuloksia aknearpien hoidossa.

Käytämme hoidoissa Toskani Cosmetics medikaalisia ja esteettisen lääketieteen käyttämiä puhtaita kuorintahappoja, seerumeita ja hoitoaineita. Tehoaineet imeytyvät syvälle ihoon, antaen maksimaalisen tehon ihon hoitamiseen. Hoitoja suositellaan sarjahoitoina, mutta jo yhdellä hoidolla saavutetaan näkyviä tuloksia.

Kemiallisilla happokuorinnoilla tuloksia ja tehoa kasvohoitoihin!

Kemiallinen happokuorinta on esteettinen toimenpide, joka parantaa ihon laatua, tasoittaa, nuorentaa ja heleyttää ihon pintaa. Happokuorintahoidossa ihoon aiheutetaan hallittu mikrovaurio, jolloin ihon ylin kerros uusiutuu. Kemiallinen kuorinta mahdollistaa nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin kuten akneen. Happokuorinta on tehokas hoitomuoto ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen sekä nuorentamiseen. Kemiallisten happokuorintojen tarkoituksena on paitsi uudistaa ja kosteuttaa, usein myös kiinteyttää ihoa. Ihon pintakerroksen uudistamisen lisäksi kemiallinen kuorinta kohdistuu ihon alempiin kerroksiin, joissa syntyy sarjahoitoa seuraavien kuukausien aikana uutta kollageenia ja elastiinia (ihon tukikudosproteiinit). Kemialliset happokuorinnat tehdään erivahvuisilla, ehdottomasti turvallisilla hapoilla. Käytössämme on vain ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja happoja joilla takaamme tehokkaat ja turvalliset hoidot. Kuorinnan jälkeen iho on välittömästi tasaisempi ja napakampi.

Kemiallisen happokuorinnan vaikutukset:

 • Ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja myös tuotteiden tehokkuus voimistuu
 • Kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu
 • Ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi
 • Ihon talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat) vähenevät
 • Ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät
 • Kollageenin muodostuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee
 • Pigmenttihäiriöt (maksaläiskät) vaalenevat ja ihon sävy paranee
 • Kemiallisilla kuorinnoilla on myös antioksidanttinen (ikääntymisenvastainen) vaikutus ihoon

Mihin kemiallisella kuorinnalla voidaan vaikuttaa?

 • Akne tai aknearvet
 • Ikääntymisen merkit tai ikäläiskät
 • Rypyt ja juonteet
 • Pisamat
 • Epätasainen ihon väri
 • Karhea ja hilseilevä iho
 • Arvet
 • Auringon vaurioittama iho
 • Laajentuneet ihohuokoset
 • Rosacea eli ruusufinni

Millaisia tuloksia voi odottaa?

 • Silmän- ja suunympärysryppyjen tasoittuminen
 • Juonteiden tasoittuminen
 • Arpien tasoittuminen
 • Aknen paraneminen
 • Ikäläiskät, pisamat ja tummat läikät( e-pillerit/ raskaus) iholla vaalenevat
 • Ihon pinnan silottuminen
 • Auringon vauriot iholla pienenevät
 • Ihon tulehdusten väheneminen

Milloin kemiallista kuorintaa ei voida tehdä?

 • Rikkinäiselle iholle
 • Herpes (aloita sisäinen, ehkäisevä lääkitys 2 pvä ennen kuorintaa)
 • Roaccutan-kuuri
 • Raskauden aikana

Kuorintaan valmistautuminen ja eteneminen
Jos tahdot saada kaikki tehot irti kemiallisesta kuorinnastasi, toimi näin: Aloita C- ja A-vitamiineja sisältävien ihonhoitotuotteiden käyttö jo kaksi viikkoa ennen kemiallisen kuorinnan sarjahoitoa. Käytä ihoa vaalentavia voiteita pysäyttääksesi melaniinisynteesin. Kemialliset kuorinnat tehdään yleensä 4 kertaa 7-10 päivän välein. Jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä, toimintaa ja rakennetta. Pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia saadaan sarjahoidolla. Sarjahoidon tulosten ylläpitoon suositellaan yhtä kuorintakäsittelyä aina vuodenaikojen vaihtuessa. Hoito ja hoitosarja räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Sarjahoitoon voidaan sisällyttää erilaisia kuorintoja erilaisilla hapoilla. Näin toimenpidesarjan aikana pystytään käsittelemään tehokkaasti kaikki ongelma-alueet. Kuorinnan voi tehdä myös iholle, jossa ei ole varsinaista ongelmaa, mutta halutaan saada iho aktiiviseksi. Kemialliset kuorinnat ovat hyvin siedettyjä. Joskus ihoon saattaa ilmestyä parin päivän kuluttua hoidosta pientä kutinaa, punoitusta, näppylöitä ja kirvelyä. Nämä ovat luonnollisia ihoreaktioita ja kertovat ihosolujen tehokkaasta uusiutumisesta. Iho saattaa hieman hilseillä ja kuoriutua. Kuolleen ihosolukon kuoriutuminen alkaa tavallisesti suun- ja nenänympärysiholta. Ihon kosteuttaminen ja rauhoittaminen on tärkeää kuorinnan jälkeen. Vaikutuksen huomaa heti, mutta parhaimmillaan iho on noin viikon kuluttua hoidosta, kun pinta on saanut uudistua ja väri alkaa tasoittua. Sarjana tehdyillä kuorinnoilla voidaan päästä keskisyvän kuorinnan tuloksiin ilman pitkää toipumisaikaa.

 • Kuorinnat sopivat hyvin myös miehille!

Kemiallisen kuorinnan jälkeen ei saa:

 • Ottaa aurinkoa tai käydä solariumissa 2- 4 viikkoon
 • Käyttää muita kuin suositeltuja ihonhoitotuotteita ensimmäisten 3 päivän aikana
 • Käydä saunassa tai uimassa ja välttää rankkaa liikuntaa ja hikoilua 2vrk ajan
 • Kuoria ihoa tai tehdä karvanpoistoa ainakaan viikkoon

Acid Peel

138€ / 4x sarja 480€

Tehokuorinta ihon ongelmien hoitoon ihotyypille sopivalla hapolla.

Toskani-mikroneulaus

Mikroneulaushoidossa ihon pintaan tehdään lukematon määrä mikroskooppisen pieniä reikiä (=mikrokanavia), joiden kautta ihoon imeytetään tehoaineita syvälle eri kerroksiin. Samalla kun tehoaine aktivoituu ja hoitaa haluttuja kohteita, neulojen aikaansaama vaikutus tehostaa uuden kollageenin muodostusta, jolloin ihon tukikudos vahvistuu ja iho napakoituu. Mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistamiseen, eli ihon oman kollageeni- ja elastiinisidosten uusiutumiseen, joten tulosten näkyminen vie oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä ihon uusiutumisnopeudesta riippuen 4-6 viikon kuluttua hoitosarjan aloittamisesta.

Soveltuu käytettäväksi erilaisten ihon ongelmien hoitamiseen:

 • Ihon ikääntyminen, aknearvet, selluliitti, raskausarvet, pigmentaatio, alopecia, rasvakertymät jne.

Mikroneulaushoito suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjana 2-6 viikon hoitovälein. Saat huomattavasti suuremman tehon mikroneulauksesta, kun stimuloivia ja aktivoivia hoitokertoja on säännöllisesti sarjana. Jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman stimuloinnin ja paremman hoitotuloksen.

Hoidossa ei ole haittavaikutuksia ja sitä voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina. Hoidossa on lyhyt toipumisaika ja se sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille ihoalueille.

Hoitoa ei voida antaa verenohennuslääkkeitä ja säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville, insuliinihoitoista diabetesta sairastaville tai jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai ihoinfektio. Raskauden aikana hoitoa ei suositella.

Iholle ei tule laittaa mitään tuotteita seuraavaan kuuteen tuntiin tai mielellään koko päivänä. Hoidon jälkeen tulee välttää saunaa, uimista, hikiliikuntaa sekä aurinkoa saman päivän aikana. Vältä ihosi kosketusta seuraavaan päivään. On hyvä vaihtaa puhdas tyynyliina yöksi hoidon jälkeen.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme A-, C- ja E-vitamiinien käyttöä sekä mahdollisesti ihon kollageenin tuotantoa aktivoivaa lisäravinnetta.

Toskani-mikroneulaus

1. kerta 199€
sarjan jatkohoito 149€

Hintaan sisältyy henkilökohtainen rulla. Yksi rulla kestää 4-6 hoitoa.

Toskani Pen-mikroneulaus

Koko kasvot + kaula 189€


Silmänympäryshoito 119€


Huultenympäryshoito 89€

Neulaton mesoterapia

Neulattoman mesoterapian avulla voidaan hoitaa erilaisia iho- ongelmia aina ryppyjen tasoittamisesta akneihon hoitoon. Hoidossa käytetään sähköistä imeytysmenetelmää jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet saadaan kuljetettua tehokkaasti syvälle ihon kerroksiin ja kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman, että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä.

Tämä kemian Nobelin palkinnolla vuonna 2003 palkittu hoitomuoto on turvallinen ja hygieeninen hoitomuoto moniin erilaisiin hoitoihin kasvoille ja vartalolle. Se antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia, turvotusta tai infektioriskiä.

Neulaton mesoterapiahoito suositellaan erityisesti silloin, kun halutaan kohottaa ja kiinteyttää ihoa, poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoittaa ihon pintaa, supistaa ihohuokosia ja pienentää ryppyjä, juonteita ja kaksoisleukaa. Hoito stimuloi mikroverenkiertoa, laukaisee lihasjännityksiä ja tehostaa pehmytsidekudos- säikeiden uusiutumista.

Hoidon kesto on noin 1h. Neulaton mesoterapia- hoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4-6 kerran sarjana jolloin hoitoväliksi suositellaan 1-2 viikkoa.

Hoidon hinta 140€
jatkohoidot (1-2 viikkoa edellisestä) 120€

Caretech - RF Cryo Radiofrekvenssi

"The Face & Body Treatment Of The Future"

Caretech RF Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajus energiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Caretech RF Cryo ja sen hoito-ohjelmat tuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä olevaa energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin.

Kuinka se toimii?
Radiofrekvenssi- eli RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF:n tuottama lämpö lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. RF vaikuttaa myös rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF toimii kuudella elektrodilla ja vaikuttaa vain käsiteltävällä alueella. Koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu iholla lämpönä. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

 • Kasvohoidon hinta 140€, jatkohoito 120€ (1-2 viikkoa edellisestä)
Vartalo, Reidet, Pakarat, Vatsa...

Caretech RF Cryo hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuus rasvasoluissa pienenee, jolloin ihon pinta tasoittuu.

 • Vartalohoidon hinta ½ tuntia 85€, 1h 160€

Microblading

Täydellisen luonnolliset kulmakarvat

Microblading tarjoaa hellävaraisen mahdollisuuden kevyempään pigmentointiin hyvin luonnollisella ja yksityiskohtaisella karvatekniikalla. Microblading on manuaalinen tekniikka, jossa kukin yksittäinen karva piirretään mikroneuloja sisältävällä terällä ihon pintakerrokseen. Karvoista tulee todella luonnolliset ja kauniin näköiset, karvat on lähes mahdoton erottaa omista karvoista.
Käyttämämme Swiss Color pigmentit ovat microbladingiin suunniteltuja väriaineita. Ne eivät sisällä rautaoksideja eivätkä raskasmetalleja. Valitsemme sinulle sopivan värin yhdessä suunnitteluvaiheessa. Swiss Color pigmentit ovat stabiileja ja sävyt pysyvät tasaisina haalistuessaankin joten vältyt epätoivotuilta sävyiltä microbladingin haalistuessa.
Microblading tehdään kahteen kertaa noin 4-6viikon välein, jotta saadaan mahdollisimman hyvä ja pysyvä lopputulos. Väri pysyy noin 6-18kk, jonka jälkeen vahvistuksen voi tehdä halutessasi.

Microblading sopii sinulle, jos
• sinulla on harvat tai olemattomat kulmakarvat (esim. alopecia)
• haluat säästää aikaa meikkaamiselta
• haluat näyttää hyvältä myös ilman meikkiä, esim. treenatessasi ja lomaillessasi

Ennen käsittelyä:
• Jätä Omega3 lisäravinteen syöminen tauolle 1-2 vkoa ennen käsittelyä.
• Älä käytä kipulääkkeitä tai verenohennuslääkkeitä 24 tuntia ennen käsittelyä.
• Vältä alkoholin nauttimista 24 tuntia ennen käsittelyä.
• Huomioi, että kuukautisten aikana kipuaisti on herkempi.

Kenelle käsittely ei sovi?
• Verenvuototauti
• Raskaana olevat sekä imettävät
• infektiot (flunssa, tulehdus, kuume)
• Sydämenhäiriö/ verenkiertohäiriö (verenohennuslääkkeet)
• Ihottuma/haavat käsiteltävällä alueella
• Aktiivinen herpes
• Ihosairaudet
• Roaccutan tai isotretinoli lääkitys
• Syöpä
• pitkäaikainen lääkekuuri (lääkärin lupa)

Microblading pigmentointi

320€ (sis. 1 vahvistuskerran 4-6vk laitosta)

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmakarvojen ja ripsirajojen korostamista väripigmentin avulla. Kestopigmentointia kuvataan kevyeksi tatuoinniksi, sillä väriä ei laiteta yhtä syvälle kuin tatuoinnissa. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kaksi kertaa ( 1-3 kk väli), jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Aluksi väri on hieman tummempi, joka tasaantuu paranemisvaiheen aikana. Pigmentointi suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa kasvonmalli ja toiveet huomioon ottaen. Pigmentointi paranee noin viikossa. Kestopigmentointiväri haalistuu ja saattaa lähteä kokonaan 1-3 vuoden kuluessa, ihotyypistä riippuen.

Kestopigmentoinnin rajoitukset Kestopigmentointia ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Konsultoi tarvittaessa lääkärin ja kosmetologisi kanssa asiasta mikäli sinulla on: puudutusaineallergia, sokeritauti, verenvuototauti, syöt verenohennuslääkkeitä, luovutat usein verta, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv, hepatiitti.

Kenelle pigmentoinnista on hyötyä?

 • Kasvot ovat aina huolitellun näköiset
 • Meikkiallergia
 • Huono näkö
 • Tärisevät kädet / huono tarkkuus
 • Ei osaa / jaksa / ehdi meikata
 • Rasvoittuva iho, meikkiväri ei pysy iholla
 • Työ tai harrastus, jossa meikki ei pysy
 • Helpottaa elämää ja nopeuttaa meikkaamista

Kulmakarvat:

 • Harvat tai vaaleat karvat
 • Kulmakarvattomuus (alopeatikoille, syöpäsairaus)
 • Kulmien muodon / mallin parannus
 • Antaa ryhtiä kasvoille
 • Allerginen kestoväreille

Silmärajaukset:

 • Ripsettömyys tai harvat ripset
 • Heti aamulla "silmät päässä"
 • Silmän muodon parannus
 • Kirkastavat silmien omaa väriä
 • Allerginen kestoväreille

Silmien ylärajaus

356€

Silmien ylä- ja alarajaus

447€

Kulmat

457€

Kulmat ja silmien ylärajaus

730€

Kiviterapiahieronta 30min

52€

Ihanan rentouttava hieronta yläselän alueelle kuumilla laavakivillä.

Kiviterapiahieronta 1h

85€

Rentouttava hieronta koko vartalolle kuumilla laavakivillä.

Intialainen päähieronta

48€

Hieronnassa käsitellään hartiaseutu, olkavarret, niska sekä pää. Hoito lisää lymfa- ja verenkiertoa sekä helpottaa lihas ja hermojännitystä.

Selän ihon puhdistus

83€

Hoito sisältää selän kuorinnan, mekaanisen epäpuhtauksien poiston, hoitonaamion ja -voiteet

Kuorintahoidot

59€/hoito

EXFO MARINE
PUHDISTAVA KUORINTAHOITO
Silkinpehmeä iho syväpuhdistavalla suolakuorinnalla. Uniikit Kuolleen meren suolakiteet, papaija ja centellauute pehmittävät ja kuorivat vartalon ihon sekä edistävät ylimääräisten nesteiden poistumista.

GLYCO PEEL
UUDISTAVA KUORINTAHOITO
Elinvoimaa iholle kokovartalon hedelmähappokuorinnalla. Hoitotuloksena sileämpi, kiinteämpi ja väriltään tasaisempi iho.

Erikoishoidot

125€/hoito

THALASSO EXPERIENCE
NESTEITÄ POISTAVA VARTALOHOITO
Ihoa napakoittava hoito nujertaa selluliittia tuloksellisesti. Pehmeät kääreet kietovat vartalon aineenvaihduntaa stimuloivaan ja kuonaa poistavaan hoitoon. Tuloksena välittömästi kevyempi olo ja sileämpi iho.

VOLCANIC SOUL
HOIKISTAVA VARTALOHOITO
Ihoa pehmittävä ja vartaloa muokkaava hoito tueksi painonhallintaan sekä hoitamaan selluliittia. Hoitoalueina erityisesti reidet, pakarat ja vatsa. Lämpövaikutteinen hoito rentouttaa kehoa, vähentää rasvan kertymistä ja uudelleen muotoilee siluettia.

WHITE FLOWERS WRAP
KIINTEYTTÄVÄ VARTALOHOITO
Anti-age vartalohoito, jossa kasviöljyjä ja valkoisten kukkien uutteita sisältävä ylellinen naamio antaa välittömästi iholle uutta elinvoimaa ja kimmoisuutta. Uudistava ja kiinteytymistä edistävä hoito jättää iholle kauniin helmen hohteen. Ihanteellinen hoito myös raskauden aikana.

Täsmähoidot

99€/hoito

HEAVY LEGS
Intensiivinen täsmähoito turvonneille ja väsyneille jaloille sekä selluliitin torjuntaan. Nesteitä poistava tehotiiviste yhdistettynä pehmeiden kääreiden korkeaan suolapitoisuuteen ja paineeseen, antaa välittömän helpotuksen tunteen. Suositellaan palauttavana hoitona urheilijoille sekä seisomatyöntekijöille.

BODY SHAPE (VATSA/REIDET/PAKARAT)
Intensiivinen täsmähoito paikallisten rasvakertymien ja selluliitin hoitoon erityisesti vatsan, reisien ja pakaroiden alueelle. Kehon omaa rasva-aineenvaihduntaa stimuloiva tehotiiviste yhdistettynä pehmeiden kääreiden korkeaan suolapitoisuuteen ja paineeseen, antaa välittömän keveyden tunteen. Suositellaan tueksi painonpudotukseen sekä istumatyöntekijöille.

eStyle valoimpulssihoito iho-ongelmiin

                alk 52€

eStyle kiinteyttää ihoa ja silottaa ryppyjä ja juonteita. Käsittely korjaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä ja kiinteyttää ihoa hoitamalla hellävaraisesti ihon syvempiä kerroksia infrapunavalon ja radioaaltojen avulla. Menetelmä tukee elimistön omia, luonnollisia toimintoja ja kiihdyttää kollageenin ja elastiinin tuotannosta vastaavien solujen toimintaa. Valoimpulssilla voidaan elvyttää ihon rakennetta, supistaa suurentuneita ihohuokosia ja parantaa verisuoni- ja pigmenttimuutosten ulkonäköä.

Karvanpoistoon elos-teknologia tuo täysin uuden menetelmän. estyle poistaa kaikenväriset karvat ja sopii kaikille ihotyypeille. Elos on ainutlaatuinen suurtaajuutta ja laajakirjoista valoa hyödyntävä huipputeknologinen menetelmä, joka ei erottele karvoja värin perusteella. Perussääntö vaaleita karvoja käsiteltäessä on kuitenkin, että tällöin saatetaan tarvita useampia käsittelykertoja.

Aknen hoidossa rauhoitetaan aknea kohdistamalla hoito talirauhasiin, joiden tuottama rasva aiheuttaa aknea.Valon ja bi-polaarisen radiofrekvenssin yhdistelmä on osoittanut hyviä tuloksia aknen käsittelyssä. Käsittelypään sininen valo muodostaa ketjureaktion ihossa, joka lopulta tuhoaa P.Acne bakteerin. Tämä auttaa ihoa pääsemään aknen yli. Infrapunavalo yhdistettynä bi-polariseen radiofrekvenssiin vähentää talirauhasen liikatoimintaa.

Kavitaatio-rasvanpoisto

alk 52€

Caretech Kavitaatio on uuden ajan rasvanpoistomenetelmä, joka ei edellytä etukäteisvalmisteluja eikä vaadi toipumisaikaa. Kivuton hoito on helppo ja miellyttävämpi vaihtoehto kirurgiselle rasvanpoistolle. Kavitaatio kiinteyttää, hoikistaa ja tasoittaa ihoa. Kavitaatiohoidolla vähennetään ihon alaista rasvaa halutuista paikoista – hoitoalueista tyypillisimmät ovat vatsa, reidet, pakarat, jenkkakahvat, allit sekä lantion seudun rasvakertymät. Hoito vähentää selluliittia, lisää lymfavirtausta, parantaa ihon kimmoisuutta ja auttaa laihtumaan. Vaikutukset ovat pitkäaikaisia, koska käsitellyt rasvasolut poistuvat kehosta lopullisesti. Caretech-rasvanpoisto soveltuu sekä miehille että naisille.

Miten hoito toimii?
Kehossa on kohtia, joihin rasva kerääntyy ja sitä on vaikea saada pois liikunnalla tai muilla konsteilla. Kavitaatiohoidon tarkoituksena on hävittää rasvaa näiltä ongelma-alueilta matalataajuisen ultraäänen avulla. Ultraääni saa aikaan solun sisä- ja ulkopuolella olevien pienien ilma- ja kaasukuplien paisumisen ja hajoamisen, kuplat hajotessaan hajottavat rasvasolut glyserideiksi ja vapaiksi rasvahapoiksi, jotka keho poistaa käsitellyltä alueelta normaalin aineenvaihdunnan mukana. Ihmisen rasvasolujen lukumäärä ei lisäänny kasvuvuosien jälkeen, eikä tuhottujen rasvasolujen tilalle tule uusia. Tästä johtuen hoidolla on pysyvä vaikutus.

Kavitaatiohoito kohdistetaan rasvakerrokseen eikä sillä ole vaikutusta muihin kudoksiin tai verisuoniin. Hoidon kesto on 30-60min. Caretech-rasvanpoisto kannattaa suorittaa 3–8 hoitokerran sarjana, hoitoväliksi suositellaan kahta viikkoa.

Hoidon jälkeen on tärkeää huomioida vähähiilihydraattinen ruokavalio
Hajoavista soluista vapautuva rasva pilkkoutuu maksassa energiaksi, jonka elimistö polttaa 7–21 päivän aikana hoidon jälkeen. Suosittelemme kavitaatiohoidon jälkeen vähähiilihydraattista ruokavaliota ja liikunnan lisäämistä, jotta hoidosta vapautuva energia ei varastoidu jäljelle jääneisiin rasvasoluihin. Keho hyödyntää hoidossa vapautunutta rasvaa osana energiantarvettamme. Vältä makeisia, leivonnaisia, runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä ruokia sekä alkoholia. Leivän, murojen, pastan ja riisin osalta valitse täysjyvätuotteita. Ruokavalion lisäksi riittävä veden juonti ja liikunnan harrastaminen takaavat aineenvaihdunnan toimimisen ja parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamisen. Kavitaatiohoidon hinta 30min 85€ 1h 160€

Vahaus sääret

39€

Vahaus reidet

45€

Vahaus kasvot

alk. 16€

Sokerointi kasvot

alk. 17€

Sokerointi sääret

46€

Sokerointi reidet

53€

Sokerointi kainalot

30€

Sokerointi bikinilinja

alk. 30€

Sokerointi brasilialainen

75€ (jatko 58€)

SPA-manikyyri

55€

Sisältää kuorinnan, käsien kylvetyksen, kynsinauhojen hoidon, kynsien viilauksen ja kiillotuksen, hieronnan

Shellac kestolakkaus

54€

Kestävä ja lohkeilematon lakkaus, joka kestää kauniina jopa 14 päivää.

Shellac ranskalainen kestolakkaus

                60€

Kestävä ja lohkeilematon lakkaus, joka kestää kauniina jopa 14 päivää.

Parafiininaamio käsi-/kynsihoidon yhteydessä

                               15€

Perinteinen jalkahoito

72€

Kovettumien poisto ja kynsien hoito, yksilöllisesti jalkojen tarpeen mukaan tehty hoito. Ei sisällä kynsien lakkausta.

SPA-jalkahoito

92€

Sisältää perinteisen hoidon lisäksi jalkojen ja säärien kuorinnan, naamion ja hieronnan. Ei sisällä kynsien lakkausta.

Shellac-pedikyyri

58€

Kestävä ja lohkeilematon lakkaus, joka kestää kauniina jopa 14 päivää. Jalkahoidon yhteydessä 39€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu

                          39€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

        27€

Ripsien kestovärjäys

25€

Ripsien kestotaivutus

68€

Korvien rei'itys (sisältää korun)

    1 reikä 15€ / 2 reikää 25€ / 3 reikää 40€

Blomdahl Medical Ear Piercing menetelmä on turvallinen ja nopea korvien rei'itystapa. Jokainen koru on yksittäin pakattu steriiliin kapseliin, josta koru napsautetaan suoraan korvanlehteen paikalleen. Laite ei koskaan kosketa suoraan ihoon, joten rei'itys on erittäin hygieeninen ja sopii myös herkälle iholle.

Korvien rei'ityskorvakoruja löytyy seuraavista materiaaleista:

 • lääketieteellinen muovi
 • titaani
 • kullattu titaani, jolloin vain korun näkyvä osa on kullattu
 • tavalliset kullatut rei'ityskorut, jotka on kokonaan kullattu

Kotihoito

 • Korvien rei'ityskorvakoruja käytetään 4-6 viikkoa rei'ityksen jälkeen
 • Koskettelethan korviasi vain puhtain käsin
 • Rei'ityskorvakoruja ei sa poistaa puhdistuksen ajaksi
 • Ollessasi suihkussa voit samalla pestä korvalehdet saippualla ja juoksevalla vedellä, huuhtele huolellisesti ja kuivaa hyvin. Voit myös saippuan ja veden asemasta käyttää desinfiointainetta, joka ei kirvele, muista pyyhkäistä aineella sekä korvalehden edestä että - takaa
 • Kun tuore reikä on parantunut, vaihdetaan korviin tavalliset ohuella tapilla olevat korvakorut. Suosittelemme käytettäväksi Caring Earrings titaani / kullattuja titaani korvakoruja
 • Rei'ityskorvakorvakoruja ei tule käyttää ollenkaan paranemisjakson jälkeen. (Jos laitat rei'ityskorun takaisin muutaman viikon jälkeen, kun olet jo käyttänyt normaalia ohuella tapilla olevaa korvakorua, saattaa rei'ityskoru repiä reiän uudelleen rikki.)
 • Sinun tulee käyttää rei'ityskorvakorua reiän koko parantumisajan, eli noin kuusi viikkoa. Jos vaihdat korvakorun, ennen kuin reikä on täysin parantunut, kasvaa infektioiden ja allergisten reaktioiden riski.

Lävistykset

30€ + koru (15-25€)

Tzana-hampaidenvalkaisu

alk 149€

Mitä hampaidenvalkaisu on?
Kyseessä on valkaisumenetelmä, jolla vaalennetaan kiilteen ja hammasluun tummentumia. Valkaisugeelin aktiivinen ainesosa on vetyperoksidi (carbamide peroksidi), joka aktivoidaan UV- valon avulla. Valkaisugeelin aktivoituessa kiilteeseen sekä hammasluuhun pääsee happea, joka valkaisee värjäytymät hampaan rakenteen pysyessä ennallaan. Tulokset ovat kestäviä. Hoito ei kuitenkaan suojaa tulevilta värjääntymiltä. Koska hampaat vanhenevat ja nautittu ravinto sekä kahvi, tee, kolajuomat, punaviini ja tupakka vaikuttavat niihin, värjääntymiä syntyy lisää. Tällöin on ehkä tehtävä ylläpitovalkaisu 1⁄2-2 vuoden välein.

Kenelle hampaidenvalkaisu soveltuu?
Lähes kaikille. Valkaisuja ei suositella alle 18-vuotiaille, eikä raskaana oleville tai imettäville naisille, eikä ihmiselle, jolla on iensairauksia.

Mistä johtuu hampaiden värjäytyminen?
Yleisimpiä syitä ovat tahraavien aineiden (kahvin, teen, kolajuomien, tupakan tai punaviinin) käyttö, sekä ikääntyminen. Myös esim. tetrasykliinin käyttö, sekä fluorin liiallinen käyttö hampaiden muodostumisen aikana saattaa aiheuttaa värjääntymistä.

Onko hampaat puhdistettava ennen valkaisukäsittelyä?
Jos suuhygienisti ei ole puhdistanut hampaita hiljattain, tämä on syytä tehdä, jotta valkaisu olisi tehokkaampi ja lopputulos parempi.

Onko valkaisulla sivuvaikutuksia?
Joillakin potilailla saattaa esiintyä vihlontaa valkaisun aikana tai valkaisun jälkeen, mutta joka kuitenkin häviää nopeasti. Ennen hampaiden valkaisua on hyvä tehdä perusteellinen hampaiden puhdistus, jossa poistetaan muun muassa hammaskivi. Myös paikkojen saumavuodot, reikiintyneet hampaat sekä muut mahdolliset hammas- ja iensairaudet tulee hoidattaa.

Vaikuttaako valkaisu aikaisempiin korjauksiin?
Käsittely ei vaikuta paikkamateriaaleihin. Metallit saattavat hapettua, mutta ne on helppo korjata kiillotuksella.

Millaisia tuloksia saadaan?
Tulokset vaihtelevat esimerkiksi värjääntymän luonteen ja laajuuden sekä hampaiden tiheyden ja rakenteen mukaan.

Hollywood Style Peel-sarjahoito

     520€    sarjaetu 76€

Kemiallinen kuorintahoito on suunniteltu ikääntyvän ihon tehokkaaseen uudistamiseen. Tuotteiden sisältämät aktiiviaineet, kuten retinoli sekä stabiili VC-IP C-vitamiini uudistavat ja kirkastavat väsynyttä ihoa. Yhdessä käytettynä tuotteet vähentävät ryppyjä, kiihdyttävät ihon uudistumisprosessia ja tekevät ihosta samettisen pehmeän sekä nuorekkaan säteilevän.

Sisältää: 4kpl kuorintahoitoa

Lifting Code-sarjahoito

375€    sarjaetu 42€

Lifting Code Diffusion Filler on syvävaikutteinen ihon elvytys- ja kiinteytyshoito, jolla on välitön kasvojen ja kaulan piirteitä kohottava ja juonteita täyttävä vaikutus.

Sisältää: 3kpl Lifting Code-kasvohoitoa

Primaluce-sarjahoito

265€    sarjaetu 29€

Kasvohoito, joka saa ihosi jälleen hehkumaan. Kirkastava ja uudistava hoito hyödyntää AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat ihollesi tasapainon. Jättää ihollesi samettisen pehmeyden ja himmeän mattapinnan.

Sisältää: 3kpl Primaluce-kasvohoitoa

Radiofrekvenssi-sarjahoito

450€    sarjaetu 50€

Hoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, pienet rypyt ja juonteet katoavat.

Sisältää: 4kpl radiofrekvenssihoitoa

Toskani Dermaroller-sarjahoito

     845€    sarjaetu 147€

Mikroneulaus stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Tämä tehokas hoitokeino vähentää juonteita, kiinteyttää ihoa, uudistaa veltostunutta ja juonteista ihoa, pienentää ihohuokosia, kirkastaa sekä lisää ihon elastisuutta.
Hoidolla saadaan myös erittäin hyviä tuloksia aknearpien hoidossa.

Sisältää: 6kpl Dermaroller-hoitoa ja oman henkilökohtaisen rollerin

Toskani Peel-sarjahoito

480€    sarjaetu 72€

Kemiallinen happokuorinta on esteettinen hoito, joka parantaa ihon laatua, tasoittaa, nuorentaa ja heleyttää ihon pintaa. Kemiallinen kuorinta mahdollistaa nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin kuten akneen ja pigmenttimuutoksiin. Kuorinnan jälkeen iho on välittömästi tasaisempi ja napakampi.

Sisältää: 4kpl kemiallista kuorintahoitoa