Varaa aika hoitoon tästä!

Räätälöidyt hoitokokonaisuudet juuri sinulle

Yksilölliset hoitosuunnitelmat, rentoutuminen ja ihosi hyvinvointi ovat hoitojemme päätavoitteet. Kasvo- ja vartalohoidoissa käytämme laadukkaita ihoystävällisiä Bioline- ja Toskani-tuotesarjoja.

Kosmetologisten hoitojen lisäksi meiltä löytyy myös medikaaliset hoidot kasvoille ja vartalolle. Medikaaliset hoidot, kuten kemialliset happokuorinnat ja mikroneulaus, mahdollistavat syvävaikutteiset ja tehokkaat tulokset ihon eri ongelmien hoidossa. Käytämme hoidoissamme kansainvälisesti tunnetun lääketieteellisen yrityksen kehittämää Toskani Cosmetics-ihonhoitosarjaa. Hoidoilla voidaan korjata aknen aiheuttamia vaurioita, arpia ja ihon epätasaisuuksia. Medikaalisilla hoidoilla ja tuotteilla voimme vaikuttaa ihon vanhenemisesta johtuviin näkyviin merkkeihin ja muihin esteettisiin ongelmiin kasvoilla ja vartalolla.

Kotihoito on yhtä tärkeää kuin hoidot hoitolassa. Meiltä saat hoidon yhteydessä tarkat ja yksilölliset ohjeet ihosi hoitoon myös kotioloissa.

MiDaS Magic

Valitse tämä hoito, mikäli et tiedä mitä ihosi tarvitsee. Hoitoaikaa varataan 90min ja hinta määräytyy tehdyn hoidon mukaan.

MiDaS Touch

89€

Kirkastava ja kosteuttava kasvohoito. Sisältää pintapuhdistuksen, ultraääni-, timanttihionta- tai tehokuorinnan, tehoseerumin, naamion ja hoitovoiteen.

TOSKANI kasvohoidot

109€

Kosteuttava, puhdistava, rauhoittava, kiinteyttävä tai kirkastava kasvohoito ihosi tarpeen mukaan.

Bioline Mineral Age MAN

109€

Ainutlaatuinen miesten ihon yleisimpiin haasteisiin kehitetty kasvohoito uudistaa, puhdistaa ja taistelee tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan. Hoito tarjoaa välintöntä raikkautta ja näkyviä tuloksia jo lyhyellä aikavälillä.

Bioline Linea+

109€

Rentouttava klassinen hierontakasvohoito, valittavana entsymaattinen kuorinta, timanttihionta tai ultraäänipuhdistus. Hoitotuotteet valitaan ihosi tarpeiden mukaan.

Bioline Naturalbalance 24.7

99€

Moderni luonnonmukainen kasvohoito kaikille ihotyypeille. Palauttaa ihollesi vitamiinien, mineraalien ja hapen tasapainon. Antaa ihollesi uutta elinvoimaa ja luonnollisen hehkun.

Bioline Primaluce

124€

Kaikille ihotyypeille sopiva hoito hyödyntää AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat ihollesi tasapainon. Edistää ihon uusiutumista, kuorii ja kirkastaa, sekä jättää ihollesi samettisen pehmeyden ja himmeän mattapinnan.

Bioline De-Sense

124€

Vahvistaa sekä rauhoittaa herkkää, couperoottista ja muista syistä ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Ihostasi tulee pehmeä, joustava ja tasaisen värinen. Minimoitu punoitus sekä välitön helpotus ärtyneelle iholle!

Bioline Lifting Code

154€

Kaikille ihotyypeille sopiva syvävaikutteinen ihon elvytys- ja kiinteytyshoito. Välitön kasvojen ja kaulan piirteitä kohottava ja juonteita täyttävä vaikutus.

Bioline De-Ox C evolution

154€

Tehokas antioksidanttihoito, joka kirkastaa ja heleyttää kasvojesi ihoa kolmen eri C-vitamiinin avulla. Tehokkaat raaka-aineet auttavat taistelemaan ihon vanhenemista aiheuttavaa hapettumista vastaan joka johtuu esimerkiksi stressistä, UV- säteilystä, ilmansaasteista ja päätetyöskentelystä. Hoito antaaa ihollesi suojaa, elinvoimaa ja kiinteyttä.

Bioline AGE beauty secret

154€

Modernia mosaiikkiteknologiaa hyödyntävä kasvohoito auttaa vähentämään iän tuomia merkkejä ihossasi. Suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja korjaa jo tapahtuneita vaurioita. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkiin iän tuomiin muutoksiin.

Kemialliset happokuorinnat ja mikroneulaus stimuloivat ihon omaa kollageenituotantoa. Nämä tehokkaat hoitokeinot vähentävät juonteita, kiinteyttävät ihoa, uudistavat veltostunutta ja juonteista ihoa, pienentävät ihohuokosia, kirkastavat sekä lisäävät ihon elastisuutta. Hoidoilla saadaan myös erittäin hyviä tuloksia aknearpien hoidossa.

Käytämme hoidoissa Toskani Cosmetics medikaalisia ja esteettisen lääketieteen käyttämiä puhtaita kuorintahappoja, seerumeita ja hoitoaineita. Tehoaineet imeytyvät syvälle ihoon, antaen maksimaalisen tehon ihon hoitamiseen. Hoitoja suositellaan sarjahoitoina, mutta jo yhdellä hoidolla saavutetaan näkyviä tuloksia.

Kemiallisilla happokuorinnoilla tuloksia ja tehoa kasvohoitoihin!

Kemiallinen happokuorinta on esteettinen toimenpide, joka parantaa ihon laatua, tasoittaa, nuorentaa ja heleyttää ihon pintaa. Happokuorintahoidossa ihoon aiheutetaan hallittu mikrovaurio, jolloin ihon ylin kerros uusiutuu. Kemiallinen kuorinta mahdollistaa nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin kuten akneen. Happokuorinta on tehokas hoitomuoto ihon kirkastamiseen, elvyttämiseen sekä nuorentamiseen. Kemiallisten happokuorintojen tarkoituksena on paitsi uudistaa ja kosteuttaa, usein myös kiinteyttää ihoa. Ihon pintakerroksen uudistamisen lisäksi kemiallinen kuorinta kohdistuu ihon alempiin kerroksiin, joissa syntyy sarjahoitoa seuraavien kuukausien aikana uutta kollageenia ja elastiinia (ihon tukikudosproteiinit). Kemialliset happokuorinnat tehdään erivahvuisilla, ehdottomasti turvallisilla hapoilla. Käytössämme on vain ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja happoja joilla takaamme tehokkaat ja turvalliset hoidot. Kuorinnan jälkeen iho on välittömästi tasaisempi ja napakampi.

Kemiallisen happokuorinnan vaikutukset:

• Ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja myös tuotteiden tehokkuus voimistuu
• Kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu
• Ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi
• Ihon talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat) vähenevät
• Ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät
• Kollageenin muodostuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee
• Pigmenttihäiriöt (maksaläiskät) vaalenevat ja ihon sävy paranee
• Kemiallisilla kuorinnoilla on myös antioksidanttinen (ikääntymisenvastainen) vaikutus ihoon

Mihin kemiallisella kuorinnalla voidaan vaikuttaa?

• Akne tai aknearvet
• Ikääntymisen merkit tai ikäläiskät
• Rypyt ja juonteet
• Pisamat
• Epätasainen ihon väri
• Karhea ja hilseilevä iho
• Arvet
• Auringon vaurioittama iho
• Laajentuneet ihohuokoset
• Rosacea eli ruusufinni

Millaisia tuloksia voi odottaa?

• Silmän- ja suunympärysryppyjen tasoittuminen
• Juonteiden tasoittuminen
• Arpien tasoittuminen
• Aknen paraneminen
• Ikäläiskät, pisamat ja tummat läikät( e-pillerit/ raskaus) iholla vaalenevat
• Ihon pinnan silottuminen
• Auringon vauriot iholla pienenevät
• Ihon tulehdusten väheneminen

Milloin kemiallista kuorintaa ei voida tehdä?

• Rikkinäiselle iholle
• Herpes (aloita sisäinen, ehkäisevä lääkitys 2 pvä ennen kuorintaa)
• Roaccutan-kuuri
• Raskauden aikana

Kuorintaan valmistautuminen ja eteneminen
Jos tahdot saada kaikki tehot irti kemiallisesta kuorinnastasi, toimi näin: Aloita C- ja A-vitamiineja sisältävien ihonhoitotuotteiden käyttö jo kaksi viikkoa ennen kemiallisen kuorinnan sarjahoitoa. Käytä ihoa vaalentavia voiteita pysäyttääksesi melaniinisynteesin. Kemialliset kuorinnat tehdään yleensä 4 kertaa 7-10 päivän välein. Jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä, toimintaa ja rakennetta. Pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia saadaan sarjahoidolla. Sarjahoidon tulosten ylläpitoon suositellaan yhtä kuorintakäsittelyä aina vuodenaikojen vaihtuessa. Hoito ja hoitosarja räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen. Sarjahoitoon voidaan sisällyttää erilaisia kuorintoja erilaisilla hapoilla. Näin toimenpidesarjan aikana pystytään käsittelemään tehokkaasti kaikki ongelma-alueet. Kuorinnan voi tehdä myös iholle, jossa ei ole varsinaista ongelmaa, mutta halutaan saada iho aktiiviseksi. Kemialliset kuorinnat ovat hyvin siedettyjä. Joskus ihoon saattaa ilmestyä parin päivän kuluttua hoidosta pientä kutinaa, punoitusta, näppylöitä ja kirvelyä. Nämä ovat luonnollisia ihoreaktioita ja kertovat ihosolujen tehokkaasta uusiutumisesta. Iho saattaa hieman hilseillä ja kuoriutua. Kuolleen ihosolukon kuoriutuminen alkaa tavallisesti suun- ja nenänympärysiholta. Ihon kosteuttaminen ja rauhoittaminen on tärkeää kuorinnan jälkeen. Vaikutuksen huomaa heti, mutta parhaimmillaan iho on noin viikon kuluttua hoidosta, kun pinta on saanut uudistua ja väri alkaa tasoittua. Sarjana tehdyillä kuorinnoilla voidaan päästä keskisyvän kuorinnan tuloksiin ilman pitkää toipumisaikaa.

Kuorinnat sopivat hyvin myös miehille!

Kemiallisen kuorinnan jälkeen ei saa:

• Ottaa aurinkoa tai käydä solariumissa 2- 4 viikkoon
• Käyttää muita kuin suositeltuja ihonhoitotuotteita ensimmäisten 3 päivän aikana
• Käydä saunassa tai uimassa ja välttää rankkaa liikuntaa ja hikoilua 2vrk ajan
• Kuoria ihoa tai tehdä karvanpoistoa ainakaan viikkoon

Acid Peel

alk. 138€ / 4x sarja 480€

Tehokuorinta ihon ongelmien hoitoon ihotyypille sopivalla hapolla.

Caretech - RF Cryo Radiofrekvenssi

"The Face & Body Treatment Of The Future"

Caretech RF Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajus energiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Caretech RF Cryo ja sen hoito-ohjelmat tuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä olevaa energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin.

Kuinka se toimii?
Radiofrekvenssi- eli RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF:n tuottama lämpö lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. RF vaikuttaa myös rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF toimii kuudella elektrodilla ja vaikuttaa vain käsiteltävällä alueella. Koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu iholla lämpönä. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Kasvohoidon hinta 140€, jatkohoito 120€ (1-2 viikkoa edellisestä)

Vartalo, Reidet, Pakarat, Vatsa...

Caretech RF Cryo hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuus rasvasoluissa pienenee, jolloin ihon pinta tasoittuu.

Vartalohoidon hinta ½ tuntia 85€, 1h 160€

Toskani Mesojectgun-kasvohoito

Toskani Mesojectgun on neulaton mesoterapiahoito, jolla saadaan aikaan todellista ihon uusiutumista. Hoito on kuin mikroneulausta, mutta ilman ihon pintaa rikkovia neuloja. Hoidon teho perustuu hoitolaitteen päässä olevan mikrosirun pieniin nystyihin, joilla saadaan aikaan ihon pinnan aktivoituminen ja pinnallinen mikrohionta. Samanaikaisesti laite imeyttää tehoaineet syvälle ihoon matalataajuuksisen sähköstimulaation avulla. Hoito on lähes kivuton, eikä hoidon jälkeen tarvitse toipumisaikaa.

• Toskani Mesojectgun tarjoaa kaikki mikroneulauksen hyödyt täysin neulattomasti ja ihon pintaa rikkomatta.
• Syvävaikutteinen laitehoito antaa tehokkaita ja näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla.
• Sopii erityisesti ikääntymisen tuomien muutosten, ryppyjen, juonteiden, ikäläiskien ja pigmenttimuutosten sekä rosacean, couperosan ja aknen hoitoon.
• Hoito kiinteyttää tehokkaasti veltostunutta ihoa.
• Tasoittaa ja madaltaa arpia ja aknen jättämiä jälkiä .
• Supistaa laajentuneita ihohuokosia.

Mesojectgun-hoitoa suositellaan tehtäväksi hoitosarjana, mutta se tarjoaa myös yksittäisellä hoitokerralla tehokkaan syväkosteutuksen sekä selkeästi heleämmän ja tasaisemman ihon.

Neulaton mesojectgun kasvohoito 169€

HYDROGEN-kasvohoito

Tehokas uusi ihonhoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Hoidoissa käytämme medikaalisia Toskani sarjan hoitotuotteita takaamaan parhaimman mahdollisen hoitotuloksen.

HYDROGEN on 4-vaiheinen hoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia ja tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Hoidosta toipuminen tapahtuu välittömästi; voit meikata, urheilla ja saunoa jo samana päivänä.

Hoidon kesto 30 – 40 minuuttia.

Vaihe 1 kuorii ihon uloimman kerroksen
Vaihe 2 puhdistaa kasvojen T-alueen
Vaihe 3 puhdistaa ihohuokoset
Vaihe 4 puhdistaa ihon pintaa syvemmältä, poistaa vapaat happiradikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta

Turvallista tekniikkaa
HYDROGEN-laite tuottaa nopeasti ja turvallisesti kylläisen vetyveden, jota käytetään reaktiivisten happilajien poistoon. Hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta.

Vetyterapia kaunudenhoidossa
Vetymolekyyli pystyy läpäisemään solukalvon erittäin pienen solukokonsa ansiosta. Solukalvo on öljyä ja sisäosa on vettä. Vetymolekyyli toimii molemmissa olomuodoissa, siis sekä öljyssä että vedessä. Kun vetymolekyyli läpäisee solukalvon ja pääsee solun sisään, se kykenee hajottamaan solun sisällä olevia vapaita happiradikaaleja. Vapaat happiradikaalit/hapetusstressi härskiinnyttää solua, tuottaen monenlaisia tulehduksia, sairauksia, säteilyvaurioita sekä ennenaikaista ihon vanhenemista.

Hydrogen vastaan vapaiden happiradikaalien aiheuttama hapetusstressi
Vapaiden happiradikaalien aiheuttama hapetusstressi on tapahtuma, joka hitaasti vaurioittaa solua, prosessi yhtenä tekijänä on happi. Solun toiminta häiriintyy kun auringonvalo, ilmansaasteet, tupakointi, kemikaalit, torjunta-aineet yms. saavat kehon tuottamaan reaktiivisia happiradikaaleja, jotka hyökkäävät solun kalvolle, tumaan ja DNA:han aiheuttaen solun vaurioitumista. Voidaan verrata esim. halkaistua omenan pintaa joka tummuu tai rautanaulaa joka ruostuu tai rasvaa joka härskiintyy. Vapaat happiradikaalit aiheuttavat proteiinien rakennemuutoksia, proteiinien hajoamista eli proteolyysiä, immuunijärjestelmän aktivoitumista, lipidien eli rasvojen hapettumista ja DNA:n vaurioitumista. Soluista vauriot leviävät kudokseen. Nämä muutokset näkyvät kasvojemme iholla harmautena, kimmoisuuden vähenemisenä, ryppyinä, pigmenttiläiskinä, laajentuneina ihohuokosina, näppylöinä, couperosana ym. HYDROGEN on täysin luonnollinen hoitomenetelmä, joka auttaa solua puhdistautumaan vapaista radikaaleista, tuoden iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja elinvoimaa. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Hydrogen-hoitoja suositellaan:
– Herkälle, ohentuneelle iholle
– Kemiallisille/mekaaniselle kuorinnalle sopimaton iho
– Couperosa iholle
– Epäpuhtaalle ja akne iholle
– Laajentuneille ihohuokosille
– Arpiselle iholle
– Kuivalle, elottomalle ja kimmoisuuden menettäneelle iholle
– Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä
– Ilman saasteille altistuneelle iholle
– Ympäristön, ilmaston, elintapojen tai liiallisen ulkoilun vaurioittamalle iholle
– Ihon vastustuskyvyn parantamiseen

Ei suositella:
– Avohaavat hoitoalueella
– Auringon polttama / ärtynyt iho
– Erittäin ohut /hauras iho (piirtoiho)
– Vakavat sydämen sairaudet
– Raskaus

Hinta alkaen 109€

LED-valohoito

LED-valoterapiahoito on nopea ja tehokas tapa hoitaa ja uudistaa ihoa. Hoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti korjaavia ja kivuttomia hoitoja. Hoidoilla saavutetaan hyviä tuloksia niin kauneudenhoidossa kuin myös tietyissä ihosairauksissa. Valoterapialla voidaan hoitaa ihon tulehdustiloja (POD, psoriasis), aknea, ihon punoitusta ja ärtymyksiä (couperosa, ruusufinni), juonteita, ryppyjä ja pigmenttihäiriöitä. LED-hoito ei polta eikä rusketa ihoa. Hoito aktivoi ihon erilaisia korjaantumisprosesseja ja hoidon vaikutus jatkuu hoitokäynnin jälkeen. LED-valoterapiahoito voidaan yhdistää muihin kasvohoitoihin tai tehdä omana erillisenä hoitonaan.

Punainen valo
Nostaa fibroblastien määrää, estää histamiinin vapautumista. Säätelee sinkin, kuparin, kalsiumin, mangaanin ja magnesiumin liikkeitä solussa. Lisää leukosyyttien määrää ja aktivoi C-vitamiinin, vapauttaa endorfiineja. Lisää dopamiinin ja kortisonin määrää sekä estää vapaiden happiradikaalien syntyä. Lisää solukalvojen proteiinien "tarttumiskykyä".

LED punaisen valon vaikutus:
-kiinteyttää ja lisää ihon kimmoisuutta
-poistaa ryppyja ja juonteita
-tasoittaa ihon väriä ja pigmenttimuutoksia
-supistaa laajentuneita ihohuokosia
-stimuloi verenkiertoa tuoden iholle elinvoimaisuutta ja nuorentavaa hehkua

Erittäin tehokas ja nuorentava ANTIAGE hoito

Sininen valo
Kiihdyttää ATP-synteesiä, säätelee sinkin, kuparin ja magnesiumin liikettä solussa. Lisää leukosyyttien määrää, aktivoi C-vitamiinin ja lisää veriproteiinien määrää sekä laskee veren viskositeettia. Hajottaa kolesterolia, rasvoja ja bilirubiinia. Sininen valo heikentää ja tuhoaa bakteereita kuten acnea kehittävää/lisäävää bakteeria (prapionibacterium acnes). Sininen LED valo heikentää ja tappaa vaikuttamalla bakteerin valoherkkiin molekyyleihin. Sinisellä LED valolla voidaan hoitaa myös muita ihosairauksia kuten seborrooinen ekseema eli taliköhnä. Tehokas ruusufinnin hoitoon, vähentää tulehdusta ja punoitusta.

Keltainen valo
Säätelee kuparin ja sinkin liikkeitä soluissa sekä säätelee puriinien aineenvaihduntaa. Keltainen valo kiihdyttää ATP-molekyylin (solujen energiatuotannosta vastaava molekyyli), säätelee sinkin, kuparin ja magnesium liikettä solussa. Lisää leukosyyttien määrää (valkosolujen). Aktivoi solun energian saantia, lisää aineenvaihduntaa.

Keltainen valo on herkälle, punoittavalle, harmaalle energiaa kaipaavalle iholle

Vihreä valo
Nostaa leukosyyttien määrää ja aktivoi C-vitamiinin sekä säätelee puriinien aineenvaihduntaa(kihti).
- hoitaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa
- poistaa turvotusta
-lievittää tulehdusta

Hoidon hinta alkaen 55€

Microblading

Täydellisen luonnolliset kulmakarvat

Microblading tarjoaa hellävaraisen mahdollisuuden kevyempään pigmentointiin hyvin luonnollisella ja yksityiskohtaisella karvatekniikalla. Microblading on manuaalinen tekniikka, jossa kukin yksittäinen karva piirretään mikroneuloja sisältävällä terällä ihon pintakerrokseen. Karvoista tulee todella luonnolliset ja kauniin näköiset, karvat on lähes mahdoton erottaa omista karvoista.
Käyttämämme Swiss Color pigmentit ovat microbladingiin suunniteltuja väriaineita. Ne eivät sisällä rautaoksideja eivätkä raskasmetalleja. Valitsemme sinulle sopivan värin yhdessä suunnitteluvaiheessa. Swiss Color pigmentit ovat stabiileja ja sävyt pysyvät tasaisina haalistuessaankin joten vältyt epätoivotuilta sävyiltä microbladingin haalistuessa.
Microblading tehdään kahteen kertaa noin 4-6viikon välein, jotta saadaan mahdollisimman hyvä ja pysyvä lopputulos. Väri pysyy noin 6-18kk, jonka jälkeen vahvistuksen voi tehdä halutessasi.

Microblading sopii sinulle, jos
• sinulla on harvat tai olemattomat kulmakarvat (esim. alopecia)
• haluat säästää aikaa meikkaamiselta
• haluat näyttää hyvältä myös ilman meikkiä, esim. treenatessasi ja lomaillessasi

Ennen käsittelyä:
• Jätä Omega3 lisäravinteen syöminen tauolle 1-2 vkoa ennen käsittelyä.
• Älä käytä kipulääkkeitä tai verenohennuslääkkeitä 24 tuntia ennen käsittelyä.
• Vältä alkoholin nauttimista 24 tuntia ennen käsittelyä.
• Huomioi, että kuukautisten aikana kipuaisti on herkempi.

Kenelle käsittely ei sovi?
• Verenvuototauti
• Raskaana olevat sekä imettävät
• infektiot (flunssa, tulehdus, kuume)
• Sydämenhäiriö/ verenkiertohäiriö (verenohennuslääkkeet)
• Ihottuma/haavat käsiteltävällä alueella
• Aktiivinen herpes
• Ihosairaudet
• Roaccutan tai isotretinoli lääkitys
• Syöpä
• pitkäaikainen lääkekuuri (lääkärin lupa)

Microblading pigmentointi

320€ (sis. 1 vahvistuskerran 4-6vk laitosta)

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmakarvojen ja ripsirajojen korostamista väripigmentin avulla. Kestopigmentointia kuvataan kevyeksi tatuoinniksi, sillä väriä ei laiteta yhtä syvälle kuin tatuoinnissa. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kaksi kertaa ( 1-3 kk väli), jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Aluksi väri on hieman tummempi, joka tasaantuu paranemisvaiheen aikana. Pigmentointi suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa kasvonmalli ja toiveet huomioon ottaen. Pigmentointi paranee noin viikossa. Kestopigmentointiväri haalistuu ja saattaa lähteä kokonaan 1-3 vuoden kuluessa, ihotyypistä riippuen.

Kestopigmentoinnin rajoitukset Kestopigmentointia ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Konsultoi tarvittaessa lääkärin ja kosmetologisi kanssa asiasta mikäli sinulla on: puudutusaineallergia, sokeritauti, verenvuototauti, syöt verenohennuslääkkeitä, luovutat usein verta, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv, hepatiitti.

Kenelle pigmentoinnista on hyötyä?

• Kasvot ovat aina huolitellun näköiset
• Meikkiallergia
• Huono näkö
• Tärisevät kädet / huono tarkkuus
• Ei osaa / jaksa / ehdi meikata
• Rasvoittuva iho, meikkiväri ei pysy iholla
• Työ tai harrastus, jossa meikki ei pysy
• Helpottaa elämää ja nopeuttaa meikkaamista

Kulmakarvat:

• Harvat tai vaaleat karvat
• Kulmakarvattomuus (alopeatikoille, syöpäsairaus)
• Kulmien muodon / mallin parannus
• Antaa ryhtiä kasvoille
• Allerginen kestoväreille

Silmärajaukset:

• Ripsettömyys tai harvat ripset
• Heti aamulla "silmät päässä"
• Silmän muodon parannus
• Kirkastavat silmien omaa väriä
• Allerginen kestoväreille

Silmien ylärajaus

356€

Silmien ylä- ja alarajaus

447€

Kulmat

457€

Kulmat ja silmien ylärajaus

730€

Selän ihon puhdistus

83€

Hoito sisältää selän kuorinnan, mekaanisen epäpuhtauksien poiston, hoitonaamion ja -voiteet

Bioline Jató MESO-FIT-vartalohoito

125€

Intensiivihoito selluliittiin ja rasvakertymiin
Hoito pehmittää ihoa, edistää nestekiertoa, muotoilee ja kiinteyttää. Saat näkyviä tuloksia jo heti ensimmäisestä hoidosta lähtien; keveyden tunne on välitön ja ihon kiinteys ja kimmoisuus paranee. Hoitoalueena vatsa, reidet, lantio, pakarat ja käsivarret.

Kehon tehokas puhdistuskuuri suositellaan neljän(4) kerran sarjahoitona. Neljän hoidon sarjan hinta 420€

eStyle valoimpulssihoito iho-ongelmiin

                alk 52€

eStyle kiinteyttää ihoa ja silottaa ryppyjä ja juonteita. Käsittely korjaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä ja kiinteyttää ihoa hoitamalla hellävaraisesti ihon syvempiä kerroksia infrapunavalon ja radioaaltojen avulla. Menetelmä tukee elimistön omia, luonnollisia toimintoja ja kiihdyttää kollageenin ja elastiinin tuotannosta vastaavien solujen toimintaa. Valoimpulssilla voidaan elvyttää ihon rakennetta, supistaa suurentuneita ihohuokosia ja parantaa verisuoni- ja pigmenttimuutosten ulkonäköä.

Karvanpoistoon elos-teknologia tuo täysin uuden menetelmän. estyle poistaa kaikenväriset karvat ja sopii kaikille ihotyypeille. Elos on ainutlaatuinen suurtaajuutta ja laajakirjoista valoa hyödyntävä huipputeknologinen menetelmä, joka ei erottele karvoja värin perusteella. Perussääntö vaaleita karvoja käsiteltäessä on kuitenkin, että tällöin saatetaan tarvita useampia käsittelykertoja.

Aknen hoidossa rauhoitetaan aknea kohdistamalla hoito talirauhasiin, joiden tuottama rasva aiheuttaa aknea.Valon ja bi-polaarisen radiofrekvenssin yhdistelmä on osoittanut hyviä tuloksia aknen käsittelyssä. Käsittelypään sininen valo muodostaa ketjureaktion ihossa, joka lopulta tuhoaa P.Acne bakteerin. Tämä auttaa ihoa pääsemään aknen yli. Infrapunavalo yhdistettynä bi-polariseen radiofrekvenssiin vähentää talirauhasen liikatoimintaa.

Vahaus sääret

39€

Vahaus reidet

45€

Vahaus kasvot

alk. 16€

Sokerointi kasvot

alk. 17€

Sokerointi sääret

46€

Sokerointi reidet

53€

Sokerointi kainalot

30€

Sokerointi bikinilinja

alk. 30€

Sokerointi brasilialainen

75€ (jatko 58€)

SPA-manikyyri

56€

Sisältää kuorinnan, käsien kylvetyksen, kynsinauhojen hoidon, kynsien viilauksen ja kiillotuksen, hieronnan. Ei sisällä kynsien lakkausta.

Shellac kestolakkaus

alkaen 56€

Kestävä ja lohkeilematon lakkaus, joka kestää kauniina jopa 14 päivää.

Parafiininaamio käsi-/kynsihoidon yhteydessä

                               15€

Perinteinen jalkahoito

74€

Kovettumien poisto ja kynsien hoito, yksilöllisesti jalkojen tarpeen mukaan tehty hoito. Ei sisällä kynsien lakkausta.

SPA-jalkahoito

94€

Sisältää perinteisen hoidon lisäksi jalkojen ja säärien kuorinnan, naamion ja hieronnan. Ei sisällä kynsien lakkausta.

Shellac-pedikyyri

58€

Kestävä ja lohkeilematon lakkaus, joka kestää kauniina jopa 14 päivää. Jalkahoidon yhteydessä 39€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu

                          39€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

        27€

Ripsien kestovärjäys

25€

Ripsien kestotaivutus

74€

Korvien rei'itys (sisältää korun)

    15€/rei'itys

Blomdahl Medical Ear Piercing menetelmä on turvallinen ja nopea korvien rei'itystapa. Jokainen koru on yksittäin pakattu steriiliin kapseliin, josta koru napsautetaan suoraan korvanlehteen paikalleen. Laite ei koskaan kosketa suoraan ihoon, joten rei'itys on erittäin hygieeninen ja sopii myös herkälle iholle.

Korvien rei'ityskorvakoruja löytyy seuraavista materiaaleista:

• lääketieteellinen muovi
• titaani
• kullattu titaani, jolloin vain korun näkyvä osa on kullattu
• tavalliset kullatut rei'ityskorut, jotka on kokonaan kullattu

Kotihoito

• Korvien rei'ityskorvakoruja käytetään 4-6 viikkoa rei'ityksen jälkeen
• Koskettelethan korviasi vain puhtain käsin
• Rei'ityskorvakoruja ei sa poistaa puhdistuksen ajaksi
• Ollessasi suihkussa voit samalla pestä korvalehdet saippualla ja juoksevalla vedellä, huuhtele huolellisesti ja kuivaa hyvin. Voit myös saippuan ja veden asemasta käyttää desinfiointainetta, joka ei kirvele, muista pyyhkäistä aineella sekä korvalehden edestä että - takaa
• Kun tuore reikä on parantunut, vaihdetaan korviin tavalliset ohuella tapilla olevat korvakorut. Suosittelemme käytettäväksi Caring Earrings titaani / kullattuja titaani korvakoruja
• Rei'ityskorvakorvakoruja ei tule käyttää ollenkaan paranemisjakson jälkeen. (Jos laitat rei'ityskorun takaisin muutaman viikon jälkeen, kun olet jo käyttänyt normaalia ohuella tapilla olevaa korvakorua, saattaa rei'ityskoru repiä reiän uudelleen rikki.)
• Sinun tulee käyttää rei'ityskorvakorua reiän koko parantumisajan, eli noin kuusi viikkoa. Jos vaihdat korvakorun, ennen kuin reikä on täysin parantunut, kasvaa infektioiden ja allergisten reaktioiden riski.

Lävistykset

30€ + koru (15-25€)

Tzana-hampaidenvalkaisu

alk 149€

Mitä hampaidenvalkaisu on?
Kyseessä on valkaisumenetelmä, jolla vaalennetaan kiilteen ja hammasluun tummentumia. Valkaisugeelin aktiivinen ainesosa on vetyperoksidi (carbamide peroksidi), joka aktivoidaan UV- valon avulla. Valkaisugeelin aktivoituessa kiilteeseen sekä hammasluuhun pääsee happea, joka valkaisee värjäytymät hampaan rakenteen pysyessä ennallaan. Tulokset ovat kestäviä. Hoito ei kuitenkaan suojaa tulevilta värjääntymiltä. Koska hampaat vanhenevat ja nautittu ravinto sekä kahvi, tee, kolajuomat, punaviini ja tupakka vaikuttavat niihin, värjääntymiä syntyy lisää. Tällöin on ehkä tehtävä ylläpitovalkaisu 1⁄2-2 vuoden välein.

Kenelle hampaidenvalkaisu soveltuu?
Lähes kaikille. Valkaisuja ei suositella alle 18-vuotiaille, eikä raskaana oleville tai imettäville naisille, eikä ihmiselle, jolla on iensairauksia.

Mistä johtuu hampaiden värjäytyminen?
Yleisimpiä syitä ovat tahraavien aineiden (kahvin, teen, kolajuomien, tupakan tai punaviinin) käyttö, sekä ikääntyminen. Myös esim. tetrasykliinin käyttö, sekä fluorin liiallinen käyttö hampaiden muodostumisen aikana saattaa aiheuttaa värjääntymistä.

Onko hampaat puhdistettava ennen valkaisukäsittelyä?
Jos suuhygienisti ei ole puhdistanut hampaita hiljattain, tämä on syytä tehdä, jotta valkaisu olisi tehokkaampi ja lopputulos parempi.

Onko valkaisulla sivuvaikutuksia?
Joillakin potilailla saattaa esiintyä vihlontaa valkaisun aikana tai valkaisun jälkeen, mutta joka kuitenkin häviää nopeasti. Ennen hampaiden valkaisua on hyvä tehdä perusteellinen hampaiden puhdistus, jossa poistetaan muun muassa hammaskivi. Myös paikkojen saumavuodot, reikiintyneet hampaat sekä muut mahdolliset hammas- ja iensairaudet tulee hoidattaa.

Vaikuttaako valkaisu aikaisempiin korjauksiin?
Käsittely ei vaikuta paikkamateriaaleihin. Metallit saattavat hapettua, mutta ne on helppo korjata kiillotuksella.

Millaisia tuloksia saadaan?
Tulokset vaihtelevat esimerkiksi värjääntymän luonteen ja laajuuden sekä hampaiden tiheyden ja rakenteen mukaan.