Varaa aika hoitoon tästä!

Yhteystiedot

MiDaS Ihonhoitokeskus
Paasikivenkatu 14,
04200 KERAVA
p. 010 3200 410

NETTIAJANVARAUS

info@midas.fi

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta!

Aukioloajat

MA-TO: 10-18
PE: 9-17
LA: 9-15 parittomina viikkoina
SU: suljettu

Hoitoaikoja myös sopimuksen mukaan 8-20.

Me palvelemme sinua!

Mirva

SKY-Cidesco kosmetologi, mikroneulauskouluttaja

Olen toiminut kosmetologina vuodesta 1989 ja yrittäjänä vuodesta 1991. Teen normaalien kosmetologisten hoitojen lisäksi myös kestopigmentointeja, mikroneulausta ja kemiallisia happokuorintoja. Tärkeintä minulle on saada asiakas tuntemaan itsensä erityiseksi ja pyrin aina työssäni yksilölliseen palveluun ja tehokkaisiin tuloksiin. Olen iloinen, positiivinen ja ulospäinsuuntautunut ja tavoitteeni on, että hoitokokemuksesi on aina ainutlaatuinen.

Satu

SKY-Cidesco kosmetologi

Olen työskennellyt kosmetologina MiDaksessa vuodesta -98. Teen perinteisempien kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoitojen lisäksi mm. valoimpulssihoitoja ja mikroneulausta. Eniten teen kasvohoitoja ja on hienoa kun käytössä on laaja laite- ja tuotevalikoima mistä voi suunnitella hoidot aina asiakkaan sen hetkisen tarpeen mukaan. Tehokkaiden hoitotulosten lisäksi minulle tärkeää on myös asiakkaan rentoutuminen ja "pieni irtiotto" arjen kiireistä.

Daniela

SKY-kosmetologi

Daniela on opintovapaalla!

Valmistuin kosmetologiksi keväällä 2015. Suoritin puolet opinnoistani oppisopimuskoulutuksella ja sen johdosta olenkin työskennellyt MiDaksessa jo keväästä 2014 lähtien. Parasta kosmetologin työssä on alan monipuolisuus ja mahdollisuudet kehittyä ja oppia uutta jatkuvasti. Erikoisalaani on kulmakarvojen muotoilu Microblading-tekniikalla, vaikka päiväni koostuvatkin vaihtelevasti hoidoista päästä varpaisiin.